Hopp til innhold

Bli medlem

Registerering over websiden er ikke i drift. Det går ant å betale kontant (150,-) på onsdagskaféen hvis økonomiansvarlig er tilstedet eller på arrangementer – da blir du ført inn i medlemsregisteret på stedet! 

Følg Facebookgruppen til RAFT HER for informasjon om onsdagskaféen og arrangementer! 

Vil du bli medlem i RAFT?

Alle kan registrere seg som bruker av websiden helt gratis. Da har du tilgang til forumet og andre godsaker her på websiden, men vil du ha rabatter på arrangementene må du være betalende medlem. Det koster 150 kroner for et helt skoleår og du tjener raskt inn pengene! RAFT får støtte basert på hvor mange medlemmer vi har, så ved å melde deg inn støtter du oss og bidrar til at vi får bedre råd til flotte arrangement for deg som medlem!

Det er enkelt og greit å bli medlem: Du betaler bare årskontigenten på kr 150,- til konto nr. 4200.10.99366!

Husk:

  • å merke betalingen med navnet ditt, så vi vet hvem som betaler.
  • å send en e-post til: blimed[a]raft.no med navn, telefon nr og om du er student/støtte medlem.

 

Det går også an å betale kontant på onsdagskaféene hvis økonomiansvarlig er tilstede – da blir du ført inn i medlemsregisteret på stedet!

Vil du melde deg ut av RAFT?

Da lar du være å betale årskontigenten og sender en epost til lederen@raft.no og gir beskjed om at du ikke lenger vil stå på epost-listene til RAFT. Husk å opplyse om hvilken epost-adresse det gjelder!

Noe annet du lurer på?

Spørsmål og andre henvendelser angående innmelding og medlemsskap i RAFT kan sendes til lederen@raft.no.

Henvendelser angående vår interne e-postliste sendes til webmaster@raft.no

* RAFT mottar driftsstøtte som baserer seg delvis på antall medlemmer som er med i studentorganisasjonen, og bare studenter godkjennes som medlemmer når vi søker støtte. Derfor er det viktig å vite om du som melder deg inn er student eller støttemedlem (tilknyttet studentorganisasjonen på andre måter enn som student.)